... laskin aivan itse eilen kun kävelin Stockmannin ohi ja katselin jouluisia ikkunoita ja valoja. Sinkulle joulu voi olla hyvinkin tuskaista aikaa. Joka puolella toitotetaan sitä mitä voi ostaa avio-/avomiehelle tai poikakaverille. Omaa mieltäni lämmitti kovasti viimeisimmän Cosmon juttu siitä, mitä voi ostaa itselleen joulupyhien alla - kunnes käänsin sivua. Eikös sieltä löytynytkin vinkkejä mitä ostat hänelle. Entä jos ei ole häntä?

Toisaalta on ihailtava niitä ihmisiä, jotka suunnittelevat mainokset joissa on ”lahjoja hänelle”. Jos elää parisuhteessa, sivulta etsii automaattisesti lahjoja, jotka sopisivat juuri omalle sielunkumppanille. Sinkku etsii sivulta lahjoja, jotka sopisivat omalle ihannemiehelle (tai jonkun tutun kullalle). Itse ainakin myönnän katselevani lahjaideoita, ja valitsen niistä siisteimmät. Ja markkinointitapa toimii; sinkku voi päteä kaverilleen, joka miettii päänsä puhki lahjaa miehelleen, että ”mä näin just yhen aivan ihanan neuleen yhessä lehessä, se sopis niin sun miehelle!” Ja tavara menee kaupaksi. Joten, sinkkuja käytetään törkeästi hyväksi siinä kun yritetään kaupata kaikenlaisia suihkeita ja neuloksia parisuhteessa eläville miehille. Ehkäpä jätän tämän joulun alla lahjaideat miehille lukematta.


 

Myönnettäköön että saatan olla hieman kyyninen, kun itselläni ei ole miestä jolle ostaa lahjoja. Tänään juttelin kaverin kanssa, joka seurustelee onnellisesti, kannattaisiko hänen ostaa poikakaverilleen joululahjaksi yöpuku vai bokserisetti. Olin ehdottomasti bokserisetin kannalla – näin aivan järjettömän seksikkäitä alusvaatteita miehille eräässä lehdessä. ;)

 

Hauskoja lahjanmiettimishetkiä!!