Päätin aloittaa nyt blogin pitämisen pitkällisen miettimisen jälkeen. Ei tässä kai mitään voi hävitä. Olen parikymppinen helsinkiläisnainen, joka on katsonut paljon Sinkkuelämää, lukenut Trendiä, Cosmopolitania ja muita "sivistyslehtiä", jotka voi nauttia kahvikupillisen ja karkkipussin kera vällyjen alla. Huumoria ei toki saa unohtaa, on hyvin tärkeää osata suhtautua lukemaansa huumorilla.Varsinkin siinä vaiheessa kun lehti (Cosmopolitan, maaliskuu 2007) valistaa kuinka voit nasevasti vastata ystäväsi huomautukseen kun miestä ei ole mailla eikä halmeilla :"Olet aivan liian kranttu!" Vastaus: "Hetkinen, eikö exäsi asunut vielä 29-vuotiaana kotona?" Öö, hauska idea, muttei kovinkaan toteuttamiskelpoinen.

Moni varmasti kuvittelee että plagioin nyt Sex and the Cityn Carrie Bradshawta, ja kirjoitan samoista asioista kuin mitä sarjassa on esitetty. Varmasti tulen kirjoittamaan samoista asioista, ja varmasti joku ajattelee ettei jaksa lukea tätä koska nämä aiheet on jo läpikoluttu. Mutta, miltei kaikki sinkkuuteen ja sinkkuihin liitetty on liittynyt myös kolmekymppisiin. Itse en ole kolmekymppinen. Olen vasta elämää aloitteleva nuori nainen, jolla on kaikki vielä edessäpäin. Se on luultavasti yksi syy miksi ihmiset lukisivat tätä. Vielä luultavammin se on sellainen syy, että monet saavat makeat naurut naiiviuteni vuoksi.

Joten, tämä oli pohjustus sille, mitä on luvassa. Jos jollain on aiheita joista haluaa lukea, jättäkää ihmeessä kommenttia. Siihen saakka, parisuhdetta odotellessa!!!